Erkend schilder, erkend leerbedrijf

Over kennis, kunde en passie voor nieuwe generaties

Verfsma.nl is, in de vorm van Mans Schilder- en Renovatietechniek, een erkend leerbedrijf voor schilders in opleiding. Hierbij leid ik, Jacques Mans, jonge schilders op tot zelfstandige schilders. Zelfs tot en met een eigen zaak!

In het verleden heb ik diverse leerlingen onder mijn hoede genomen, met klinkende resultaten. Zo is één leerling al op 24 jarige leeftijd zijn eigen schildersbedrijf gestart en heeft het afgelopen jaar, samen met een andere oud leerling van mij, gewerkt op inleenbasis.

Een andere leerling is nu nog in loondienst bij een uitzendbureau, maar heeft concrete plannen ook een eigen onderneming te starten in de branche.

Mijn eerste leerling, destijds vierde bij de nationale schilderswedstrijden is, naast het blijven schilderen, een opleiding kleuradvies gaan doen. Hij zit momenteel in de afrondende fase van de opleidingen interieurstyling en -architectuur. Ook hij gaat binnenkort voor een eigen zaak.

Ik ben zeer trots op de resultaten die zij al op jonge leeftijd hebben bereikt. Nog steeds kunnen zij rekenen op mijn steun, en ik op die van hen als ik het druk heb!

Het algehele resultaat van dit alles is dat ik in 2009 tweede was bij de verkiezing “beste leerbedrijf schilderen” in Nederland!