Geschiedenis

Over ondernemen en passie voor het schildersvak.

Het gezicht achter Verfsma.nl?
Schilder Jacques Mans, aangenaam! Na jarenlange ervaring in het schildersvak, heb ik in 2006 gekozen voor een eigen bedrijf: Schilders- en Renovatietechniek Mans zag het licht. Dit bevalt tot op de dag van vandaag prima. Ondernemen zit me in het bloed en mijn passie voor het schildersvak doet de rest.

De meerwaarde voor u?
In het verleden hebben klanten me vaak gevraagd om advies wat betreft kleur, maar bijvoorbeeld ook hoe ze iets zélf kunnen doen. Natuurlijk willen mensen in deze dure tijden vaak kosten besparen. Het idee ‘projectbegeleiding‘ was geboren, en ik doe dit steeds vaker.

Een kozijntje nat maken is zo spannend niet. Maar wat daaraan vooraf gaat, dáár wordt het eindresultaat mee bepaald. Ook de materiaalkeuze en het leveren van een compleet materiaalpakket is prettig. Zo pakt u tijdens uw schilderproject nooit mis!

Wellicht volgen in de toekomst, bij voldoende belangstelling uiteraard, professionele schilderworkshops voor de ambitieuze doe-het-zelver!

U ziet, Verfsma is niet alleen een potje verf verkopen, maar een totaalpakket. Maatwerk voor ieders budget. Neem gerust vrijblijvend contact op via het contactformulier. Dan bel, app of mail ik u zo snel mogelijk voor een afspraak.

 
logo_ONDERHOUDNL_s

Waarom Verfsma?

Het verschil zit hem in de extra’s die Verfsma u leveren kan!

De voordelen van Verfsma.nl op een rijtje:

  • 20% korting voor de doe-het-zelver op verfprijzen ten opzichte van de reguliere verfwinkels of bouwmarkten.
   Dus niet alleen de verf die bij de Gamma, Praxis, Karwei en Decokay in de gangpaden staat. Dit is slechts een lokkertje. Tel maar eens uit wat de verf op kleur of naar wens gemengd voor u kost per liter. Deze verf is vaak ook nog stukken minder van kwaliteit!
  • Gratis kleuradvies.
  • Projectbegeleiding bij uw schilderklus.
  • Al dan niet (gedeeltelijke) uitvoering op maat. Voor schilderwerk, behangen en diverse decoratieve technieken. Denk hierbij aan kalkverf- en verouderingstechnieken op muren en plafonds, alsook op nieuwe en oude meubels.
  • Verhuur van ladders en steigers.
  • Verhuur van een vochtvreter mét kachel voor vers stucwerk zodat dit stukken sneller droogt.
  • Materiaal aan huis gebracht of in overleg bij mij af te halen.