Klantenreacties

De klant staat bij Verfsma natuurlijk altijd centraal en dit vertaald zich dan ook naar de beoordelingen die wij ontvangen. We zijn dan ook enorm trots op al deze positieve recensies die wij hebben mogen ontvangen van tevreden klanten. Ben je geïnteresseerd in de beoordelingen? Neem dan eens een kijkje naar de beoordelingen op deze pagina.

Het zou super zijn als je een beoordeling wilt achterlaten als je geholpen bent door Verfsma. Dit kan op twee manieren, namelijk via Google of via Facebook. Uiteraard is het bij Google wel nodig om een Google mailadres te hebben en bij Facebook om daar een account te hebben.

Google MijnBedrjif

Google Mijn Bedrijf

Voor klantenbeoordelingen en bedrijfsinformatie kun je onze Google Mijn Bedrijf pagina bezoeken. Het is hier ook mogelijk om een beoordeling achter te laten, simpelweg door hier te klikken. Dit wordt enorm op prijs gesteld!

Facebook

Facebook reviews

Op onze Facebook pagina blijf je altijd up-to-date over de laatste zaken rondom Verfsma. Als je de pagina volgt hoef je nooit meer iets te missen! Daarnaast kun je hier ook een beoordeling achterlaten, zodat ook andere mensen weten wat ze kunnen verwachten.

Verfsma wordt gemiddeld beoordeeld met een 10.0 uit de 10 gebaseerd op 5 reacties van klanten.
28-06-2020 Ruud Verbael 10 / 10 Super strak schilderwerk
02-03-2020 Inge Geraets Derikx 10 / 10 We zijn erg tevreden over zijn werkzaamheden. Ook zijn werken met Kalkverf van Carte Color zien er top uit!
13-03-2019 Judith Slegers 10 / 10 Zeker weten! Voor ons geen andere schilder. Hij werkt netjes en is daarbij ook erg vriendelijk en gezellig in omgang.
07-03-2019 Willem Keur 10 / 10 Perfect schilderwerk Heb al jaren ervaring met dit bedrijf en voelt heel vertrouwd
07-03-2019 Martin Heys 10 / 10 Great products at good prices. Also expert guidance and professional support. Highly recommended.