Slaapkamer kleur ideeën 

Dat kleuren een psychologische werking hebben op de mens is bekend. Het is dan ook verstandig om eens goed te kijken naar welke kleur jij de muren van je slaapkamer wilt geven. Zo kunnen bepaalde kleurtinten juist energie opwekkend werken, wat het tegenovergestelde is van de sfeer die jij wilt creëren in de slaapkamer. 

Een kleur die goed werkt in de slaapkamer is bijvoorbeeld blauw. Deze kleur straalt een rustgevende sfeer uit en  heeft over het algemeen een kalmerende werking. Ook groen is een kleur die kalmerend werkt, dit kan ook geïnterpreteerd worden met een slaapkamer met planten. Het gebruik van neutrale koele kleuren is ook altijd wenselijk voor in de slaapkamer. Laat je adviseren op het gebied van schilderwerk en kleur in je slaapkamer. 

Kleuradvies voor een gekleurde slaapkamer

Het kan zijn dat je een idee in je hoofd hebt over welke kleur jij de muren van je slaapkamer wilt geven, maar kom je er niet helemaal uit welke kleur nou de juiste beslissing is. In dit geval kun je je laten adviseren met kleuradvies voor je slaapkamer. Onze kleurspecialist en schilder in Limburg legt jou precies uit welke kleuren goed werken in de slaapkamer en welke kleuren jij beter kunt vermijden wanneer het aankomt op de kamer waar jij je nachtrust doorbrengt. 
Onze kleurspecialist baseert zijn kleuradvies voor de slaapkamer op hoe de kamer er uit ziet. Zo wordt er niet alleen gekeken naar welke kamer er geverfd gaat worden of wat de functie van de kamer is, ook neemt onze kleurspecialist de ruimte mee in zijn advies. Zo wordt er dus ook rekening gehouden met de lichtinval en de vorm van de kamer. Hier wordt het kleuradvies voor de slaapkamer op aangepast. Wil je ook graag kleuradvies voor in de keuken of kleuradvies voor de woonkamer ontvangen? Ook dit is mogelijk bij Verfsma. 

Advies van Verfsma

Voor kleuradvies in je slaapkamer of een van de andere ruimtes binnenshuis kun je terecht bij Verfsma, de specialist in verf en kleuren. Heb jij een speciale verf opgave zoals het verven van je open haard of misschien wel het gebruiken van kalkverf en kan je hier wel wat advies over gebruiken? Ook dan kun je bij Verfsma terecht voor informatie en advies over de juiste verfsoorten en meer!