Kies de sfeer voor je woonkamer

Naast het inrichten van de woonkamer is ook het kiezen van de kleur voor de muren een belangrijke maar soms ook lastige taak. Met kleuradvies voor de woonkamer weet jij zeker dat je een kleur kiest die perfect bij jou zowel als je woonkamer past.

Kleur is een belangrijke factor wanneer het aan komt op de sfeer in je woonkamer. Wil jij een bepaalde sfeer terug laten komen in je woonkamer, dan zul je hier dus zorgvuldig een passende kleur bij moeten kiezen. Omdat dit erg lastig kan zijn biedt Verfsma kleuradvies voor je woonkamer. Er wordt geluisterd naar jouw wensen zodat onze adviseur precies weet wat jij voor ogen hebt. Met kleuradvies voor de woonkamer weet jij precies welke kleuren goed in jouw woonkamer werken en met welke kleuren jij de gewenste sfeer neer kunt zetten.

Kleureffecten in de woonkamer

Kleur brengt niet alleen een bepaalde sfeer met zich mee, ook kan kleur ingeschakeld worden om het ruimtegevoel van de ruimte te veranderen. Zo is het mogelijk een kleine woonkamer groter te doen lijken met lichte kleurtinten waarbij het plafond wordt voorzien van dezelfde lichte kleurtint of zelfs een nog lichtere tint. Kleuradvies voor je woonkamer is dus heel belangrijk voor het vinden van de juiste kleur. Heb je een woonkamer waarbij het plafond te hoog is waardoor het aan sfeer ontbreekt? Dan is juist een donker plafond ideaal om de ruimte kleiner en gezelliger aan te laten voelen. Combineer dit met laag hangende lampen en je te ruime woonkamer is ineens een stuk compacter en sfeervoller. Welke effect jij ook wilt creëren in je woonkamer, met kleuradvies voor de woonkamer weet jij precies welke kleuren jij het best kunt gebruiken. Ook staan wij klaar voor het geven van verfadvies zodat jij precies weet welke verf geschikt is voor welk oppervlak. 

Krijg woonkamer kleuradvies van Verfsma

Vind je het uitzoeken van een geschikte kleur voor je woonkamer lastig en zou je wel wat kleuradvies voor je woonkamer kunnen gebruiken? Maak dan een afspraak met Verfsma voor kleuradvies en kom meer te weten over de juiste complementaire kleuren en kleurtonen voor in je woonkamer. Zo werken wij ook regelmatig met kalkverf, wat een bijzonder effect heeft op de muren. Onze kleurspecialist en schilder in Weert helpt jou verder bij het creëren van een prachtige woonkamer in kleur!

Een sfeerimpressie van kleuren in de woonkamer